Experts in didactiek én techniek

Puur Opleidingen verzorgt al 25 jaar digitale leeroplossingen vanuit een veranderkundige visie. Leren wordt gemakkelijker en aantrekkelijker door leeroplossingen aan te sluiten op de dagelijkse praktijk (relevantie). Zwemmen leer je tenslotte ook niet aan de kant.

Puur Opleidingen loopt altijd voor de trends uit. 70-20-10, blended learning, e-coaching on the job, resultaatgericht leren, Puur Opleidingen deed het al toen nog niemand ervan gehoord had. Omdat we niet kijken naar wat anderen doen, maar gewoon zelf bedenken wat de meest logische weg is als je leren bekijkt vanuit de driehoek van de lerende, de begeleider en de organisatie.

Doordat wij experts zijn in zowel trainen als automatiseren kunnen we effectieve leeroplossingen maken. Veel bestaande leeromgevingen zijn vanuit een automatiseringsgedachte ontwikkeld. Zij missen de didactische basis waardoor leren voor deelnemers een zoektocht wordt.

Puur Opleidingen faciliteert het hele proces - van ontwerp tot implementatie van een leeroplossing. Wij doorzien snel de mogelijkheden van systemen die u al in gebruik heeft, zodat u deze beter kunt benutten en vullen aan waar nodig.


Neem contact op


Contactformulier


Contact