Ontzorging

Puur Opleidingen ontzorgt elke organisatie op het gebied van trainingen, dit betekent dat Puur alles regelt, vanaf de eerste kennismaking, het eventueel testen van de medewerkers of het maken van enquêtes vervolgens naar de planning en uitnodiging tot het bepalen van de definitieve inhoud van de training, inrichting van het leslokaal en het verzorgen van evaluaties en certificaten.

Ontzorgen: het regelen van de planning en het uitnodigen van de medewerkers is vaak tijdrovend en kost veel energie, Puur Opleidingen kan dit voor u op een efficiënte wijze uit handen nemen. Met onze partners op her gebied van testen (nulmetingtesten) kunnen we ervoor zorgen dat uw medewerkers adequaat getest worden. Deze test kan in overleg op maat aangepast worden.Naast het uitvoeren van een test kunnen we ook enquêtes opstellen waarmee we de kennis van de medewerkers kunnen vastleggen.

Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze, we spelen hierop in door de inhoud van de training aan te passen aan wat u als bedrijf of organisatie belangrijk vindt. Voor de uitvoering van de presentatie, training of instructie beschikken we over mobiele leslokalen (lessystemen, routers en beamers).

Contactformulier


Contact